Catering

Catering is mogelijk voor groepen vanaf 30 personen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier om uw wensen te bespreken.

Alles is mogelijk

Bij Restaurant Orontes kun je prima terecht voor catering. Krijg je bezoek en wil je lekker met hen eten, maar heb je geen zin in koken? Laat ons dan voor je koken – wij zijn er dol op. Catering is bij ons mogelijk bij groepen vanaf 30 personen. Uiteraard kun je kiezen uit de gerechten op de menukaart, maar andere wensen zijn ook bespreekbaar. Alle combinaties zijn mogelijk, van mezetafels tot en met mixed grill. Zijn er vegetariërs in het gezelschap? Dat is geen enkel probleem.

 

Lekker thuis eten, maar niet koken?

Het is heerlijk om een groot feest thuis te houden, bijvoorbeeld vanwege een jubileum, een promotie of een familiefeest. Met onze cateringservice kun je zelf ook eens te gast zijn op je eigen feestje. Wij kunnen de complete catering voor je regelen. Zorg je liever zelf voor het dessert of voor de drankjes? Alles is mogelijk.

 

Bijzondere gelegenheid?

Heb je iets te vieren en krijg je binnenkort een groep van meer dan 30 man over de vloer? Dat vergt best wat organisatie. Misschien wil je je tuin leuk versieren of wil je wat tafeltjes en stoelen huren zodat iedereen een plekje heeft. Gelukkig hoef je niet alles zelf te doen. Bespreek je wensen met ons, dan komen we tot een prachtig menu voor jouw feest.

Fout

Er is helaas een fout opgetreden bij uw formulier verzending
Fout:
Neem aub contact met ons op via telefoon of mail
020 6796225 |  depijp@restaurantorontes.nl

Reserveren

Voorzorgsmaatregelen coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze klanten heeft onze hoogste prioriteit. Daarom hebben wij besloten om onze restaurants tot nader order te sluiten.  

Kies wanneer u wilt reserveren bij onze locatie in De Pijp. Uw reservering is definitief zodra u een bevestiging van ons heeft ontvangen.

 

 

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden