Zakelijk diner bij Restaurant Orontes

In Amsterdam zijn twee vestigingen te vinden van ons Turks restaurant, namelijk Restaurant Orontes de Pijp aan de Albert Cuypstraat 40 in de Pijp en Restaurant Orontes West aan het Hugo de Grootplein 8 te Amsterdam-West. In ons restaurant kun je goed terecht voor een zakelijke lunch of zakelijk diner: de ambiance is sfeervol en de menukaart biedt een ruime keuze aan voor onze gasten. Hierdoor is het ook heel prettig om met een groep te komen eten in één van onze vestigingen: voor al onze gasten is er wel een geschikt gerecht. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een gedeelde maaltijd – zoals de mezetafel voor twee of drie personen. Hierbij krijg je tussen de acht en twaalf gerechtjes die je met zijn tweeën of drieën kunt delen. Zo kun je gezellig tafelen en kom je ook tot een goed gesprek. Ideaal dus voor de gast die iets te bespreken heeft met een zakelijke relatie.

 

Mediterraanse keuken

Ons Turks restaurant heeft een Mediterraanse keuken, wat betekent dat er veel groente wordt gebruikt en dat er allerlei gegrilde vlees- en visgerechten op de menukaart staan. Ook  zijn er veel vegetarische gerechten verkrijgbaar, waaronder allerlei verschillende salades en mezes. Bij een bedrijfsuitje is dat ideaal: of je nu op een dieet bent, gewoon gezond wilt eten of vegetariër bent, in ons restaurant is er voldoende gezonde keuze voor al onze gasten. Bovendien bieden wij een voordelig drie- of vier-gangen menu voor groepen, inclusief soep of koffie. Dit betekent dat je vooraf de kosten goed kunt inschatten. Wij hebben voldoende ruimte om een lange tafel te reserveren voor een flinke groep.

 

Zakelijke lunch of zakelijk diner

Voor de zakelijke lunch of het zakelijke diner is er voldoende privacy bij Orontes. Via onderstaand reserveerformulier kun je reserveren voor een zakelijke lunch of zakelijk diner, zodat wij rekening kunnen houden bij het kiezen van de tafel. Het menu biedt een ruime keuze van verschillende gerechten, dus of je nu een octopus salade, zeekraal, lamshaas roerbak of babaganuç wilt eten, in ons Turks restaurant is er keuze te over. En om een heerlijke avond af te sluiten, neem dan vooral de baklava met ijs toe.

 

Zakelijke reservering Orontes Amsterdam de Pijp

Zakelijke reservering Orontes Amsterdam West   

 

Reserveren

Voorzorgsmaatregelen coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze klanten heeft onze hoogste prioriteit. Daarom hebben wij besloten om onze restaurants tot nader order te sluiten.  

Kies wanneer u wilt reserveren bij onze locatie in De Pijp. Uw reservering is definitief zodra u een bevestiging van ons heeft ontvangen.

 

 

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden