Groepen

Vanaf 10 personen serveren wij een voordelig 3 gangenmenu voor €29,50.

Wil je met een groep naar Restaurant Orontes komen? Dat kan, we zijn er prima op ingericht. Groepen kunnen goed bij ons terecht. Is er een gevarieerd gezelschap? Des te gezelliger. Onze menukaart heeft allerlei mogelijkheden voor de vegetariër, lacto-vegetariër en vleeseter. Bovendien hebben we meerdere gerechten op de kaart die er juist voor bedoeld zijn om gezellig te delen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan onze mezetafel voor twee of drie personen – hierbij krijg je een combinatie van meerdere warme en koude gerechten die je samen met je buurman of buurvrouw kunt delen. Ook kan er in overleg een menu worden samengesteld.

Bij alle hoofdgerechten zijn patat, bulgur (tarwerijst), tzatziki en salade inbegrepen.

Drie of vier gangen?

Voor groepen vanaf tien personen hebben we een 3 gangenmenu tegen een voordelige prijs, namelijk €29,50. Zo heeft iedereen van tevoren een goed beeld van de kosten en zijn er geen verrassingen. De menukaart van Restaurant Orontes is zeer uitgebreid, wat alleen maar prettig is bij een behoorlijke groep mensen. Zo is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Ons restaurant heeft allerlei mogelijkheden om de ruimte zo in te delen dat je gezellig met de hele groep aan een lange tafel kunt zitten.

 

Een gezellige avond

Veel van onze gasten komen graag nog een keer terug naar ons gezellige restaurant en daar zijn we trots op. We doen ons best om onze gasten een heerlijke avond te bezorgen met lekker eten van goede kwaliteit. Dat geldt natuurlijk ook voor groepen die bij ons willen eten. En of je nu een met je collega’s komt, met je familie of met je vrienden – we doen er alles aan om jullie te laten genieten van de heerlijke gerechten uit onze keuken. Zijn er speciale dieetwensen binnen de leden van de groep – zoals diverse voedselallergieën of andere diëten? Je kunt natuurlijk altijd van tevoren bellen om te vragen wat de mogelijkheden voor jouw groep zijn.

 

Groepen reservering Orontes Amsterdam de Pijp

Groepen reservering Orontes Amsterdam West   

 

Reserveren

Voorzorgsmaatregelen coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze klanten heeft onze hoogste prioriteit. Daarom hebben wij besloten om onze restaurants tot nader order te sluiten.  

Kies wanneer u wilt reserveren bij onze locatie in De Pijp. Uw reservering is definitief zodra u een bevestiging van ons heeft ontvangen.

 

 

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden